filme online,filme online subtitrate,filme online 2017,seriale onlineMoartea unui cerb sacru online subtitrat în limba română FILM HD GRATIS
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Moartea unui cerb sacru

Moartea unui cerb sacru

The Killing of a Sacred Deer    22 May 2017

R 109 min DramăGroazăÎn curândMisterPsihologicThriller

8.2
IMDB: 8.2/10 586 voturi

, , , ,

1 premiu şi 1 nominalizări.

Marea Britanie, Irlanda

Raportează eroare


The Killing of a Sacred Deer online subtitrat romana

Un thriller psihologic cu elemente supranaturale, filmul se concentrează pe un tânăr cu o sete de răzbunare, un medic care trebuie să ia o decizie importantă, și familia lui care trebuie să lupte pentru a supraviețui. Steven și Anna formează o familie perfectă: ambii sunt medici respectați, el chirurg, ea oftalmolog, au doi copii, Bob și Kim, și o viață înconjurată de lux. Pe de altă parte, Steven leagă o prietenie cu Martin, un copil orfan de tată pe care chirurgul îl va lua sub aripa sa protectoare. Cu toate acestea, lucrurile nu vor fi cum au fost înainte. Încercările adolescentului de a se integra în familia lui Steven și de a aduce un chirurg strălucit în familia sa disfuncțională, iau o întorsătură neașteptată. Atunci când acțiunile adolescentului devin din ce în ce mai sinistre, viața ideală a lui Steven începe să se destrame și este forțat să facă un sacrificiu de neconceput.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Moartea unui cerb sacru
Moartea unui cerb sacru
Moartea unui cerb sacru
Moartea unui cerb sacru
Moartea unui cerb sacru
Moartea unui cerb sacru

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 Comentarii

 1. DAIA says:

  PE BUNE? CE INSEAMNA IN CURAND? LA FEL CA CELELALTE FILME CARE NICI NU MAI APAR LA NOUTATI?

  • Axel - Alexa says:

   In curand inseamna atunci cand va aparea pe torente. Atat timp cat nu sunt, nu avem cum sa le postam, iar o data certa nici asa nu putem da, ca nu noi le urcam pe net. Si atentie la capslock, nu-i nevoie sa fie activat, citim perfect.

  • Lucian says:

   Adevarul este ca nu inteleg atitudinea si lipsa de respect fata de administratorul acestui site care va da filme gratis si inca traduse! in loc sa-i multumiti in fiecare zi pentru munca depusa ,va plingeti… ca si cind cineva va datoreaza….

 2. DAIA says:

  SI APROOPO…TOT CE SCRIE : IN CURAND : NU MAI APARE NEAM…VESNIC….NICIODATA….ETC

  • Axel - Alexa says:

   Serios ? Io cred ca n-ai habar de ce tastezi, de nu-ti convine, poti linistita sa urmaresti un alt site, intriganti de teapa ta ma lasa rece si ma lipsesc de ei.

Alte filme