filme online,filme online subtitrate,filme online 2017,seriale onlineMuntele dintre noi online subtitrat în limba română FILM HD GRATIS
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Muntele dintre noi

Muntele dintre noi

The Mountain Between Us    6 octombrie 2017

PG-13 112 AventurăDramăÎn curândRomanticTrailer subtitrat

6.7
IMDB: 6.7/10 2124 voturi

SUA

Raportează eroare


The Mountain Between Us online subtitrat în curând

Ce ai face dacă viața ta ar depinde de un străin?

După o furtună puternică, zborul către New York a fost anulat blocând-o pe ziarista Alex Martin în Idaho, fix cu o zi înaintea nunții sale. Gândindu-se cum să ajungă acasă la timp, acesteia îi vine o idee, și închiriază un avion spre Denver, în speranța că v-a prinde un alt avion spre New York în aceeași noapte. De asemenea, un alt pasager, Ben Bass, un neurochirurg britanic, care se întoarce pe coasta de est pentru a efectua o operație critică, se gândește la o soluție, iar singura disponibilă este de a se alătură echipajului.

În timp ce Alex și Ben zboară înainte de venirea unei furtuni, într-un mic avion tip Piper cu două locuri, pilotul lor suferă un atac și se prăbușesc în zăpezile adânci ale Munților Utah. Prinși în regiunea îndepărtată, cu puține speranțe de salvare, cei doi călători obosiți încearca să supraviețuiasca, circumstanțele fiind nu tocmai propice. În condiţiile extreme, imaginabile, ei învață treptat să se încreadă unul în celălalt și o legătură puternică ce le va schimba viața se înfiripă între ei.

Kate Winslet și Idris Elba sunt fără îndoială două dintre cele mai strălucite vedete pe care industria cinematografică le are. Ele sunt impresionant de consecvente și întotdeauna convingătoare. Pentru a le acorda credit, acestea demonstrează că reputația pe care o au este pe merit fiind în distribuția filmului The Mountain Between Us regizat de Hany Abu-Assad oferind performanțe neașteptate.

The mountain Between US, ecranizare a romanului cu acelaşi titlu, dovedește o calitate hipnotizantă prin multitudinea părților impresionante. Iar lansarea acestuia a avut loc la festivalul de filme din Toronto pe data de 6 octombrie 2017.

Doar iubirea poate muta munţii

The mountain Between US 2017 online subtitrat,The mountain Between US online hd, vezi online The mountain Between US online subtitrat hd,muntele dintre noi 2017 online,muntele dintre noi 2017 online hd,muntele dintre noi online subtitrat,muntele dintre noi 2017 online subtitrat,The mountain Between US online subtitrat

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Muntele dintre noi
Muntele dintre noi
Muntele dintre noi
Muntele dintre noi
Muntele dintre noi
Muntele dintre noi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alte filme