filme online,filme online subtitrate,filme online 2017,seriale onlineJaful perfect online subtitrat în limba română
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana
loading...

Jaful perfect

Jaful perfect

Now You See Me    31 Mai 2013

PG-13 115 min AcțiuneCrimăMisterThriller

7.3
IMDB: 7.3/10 431,791 voturi

, , ,

un premiu şi trei nominalizări

Franţa, SUA

Raportează eroare


Now you see me online subtitrat, sau Jaful perfect online subtitrat ne introduce într-o lume plină de mister.

Un grup de magicieni primeşte cărţi de tarot din partea unei figuri misterioase ce i-a observat luni la rând în timp ce executau numerele lor de magie. Urmând indicaţiile de pe cărţile de tarot, se întâlnesc cu toţii într-un apartament abandonat unde descoperă holograme cu numere de magie extrem de complicate. Un an mai târziu, magicienii, acum numiţi Cei patru Călăreţi, debutează cu un prestigios spectacol la Las Vegas , spectacol sponsorizat de un magnat al unei companii de asigurări, Arthur Tressler. În numărul final al spectacolului, cei patru „teleportează” un om din public tocmai la Paris, în buncărul unei bănci, apoi activează un jet de aer ce-l aduce din nou la Las Vegas, dar cu trei milioane de euro ce încep să plouă asupra publicului în delir. În acelaşi moment, buncărul este deschis , dar e gol.

FBI şi Interpol îşi însărcinează oamenii, respectiv pe agenţii Dylan Rhodes şi Alma Dray pentru a investiga acest absurd caz. Interogatoriul celor patru călăreţi îi lasă fără răspuns atâta vreme cât nu există probe. Nu se ştie cum au reuşit să răpească banca de la o distanţă de mii de km. Neputând face apel la adevărata magie, cei patru sunt eliberaţi, chiar dacă au anunţat noi trucuri de acest fel.

Rhodes şi Dray se întâlnesc cu Thaddeus Bradley, un fost magician care va demasca trucurile iluzioniştilor: în câteva minute demolează întregul truc al celor patru iluzionişti demonstrând că n-a fost nicio magie. Au răpit banca cu multe săptămâni înainte.

Spectacolul următor se ţine la New Orleans. Rhodes, Dray şi Bradley fac parte din public şi asistă la întregul show. Ca surpriză, trucul final prevede o jaf de 140 de milioane de dolari din contul lui Tressler, bani ce sunt daţi publicului compus în mare parte din persoane înşelate sau matratate de compania sa de asigurări. Iluzioniştii reuşesc să fugă datorită trucurilor lor de magie. Tressler e umilit şi coalizează cu Bradley, chiar dacă ceva mai înainte l-a denigrat.

Între timp, Alma Dray citeşte despre o societate secretă, Ochiul, formată din iluzionişti abili care se foloseau de trucurile lor pentru a fura de la bogaţi şi a da săracilor. Printre altele, descoperă povestea lui Lionel Shrike, un magician care, cu mulţi ani înainte, a fost demascat de Bradley şi care, pentru a se reabilita, a încercat un truc foarte periculos şi care a murit încercând să deschidă un seif sub apă. Femeia crede că cei patru călăreţi pot avea o legătură cu aceste noi elemente.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
loading...
Jaful perfect
Jaful perfect
Jaful perfect
Jaful perfect
Jaful perfect
Jaful perfect
Jaful perfect
Jaful perfect
Jaful perfect
Jaful perfect
Jaful perfect
Jaful perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

Alte filme